Десислава Цацева и Д-р Красимира Неделчева – Част от Артро Доспат

Десислава Цацева и Д-р Красимира Неделчева - Част от Артро Доспат

Пациентите на Медицински център „Артро“ в гр. Доспат ще имат възможност да се консултират със Д-р Красимира Неделчева и Десислава Цацева, собственици на две оптики на територията на гр. Гоце Делчев.  

Д-р Красимира Неделчева - специалист по очни болести

Д-р Неделчева е специалист по очни болести с дългогодишен опит в областта на Офталмологията,  практикуващ в гр. Гоце Делчев.

Д-р Красимира Неделчева извършва специализирани прегледи на очи на пациенти във всички възрасти. Специалистът по Офталмология прави консултации, изследвания и подготовка за лечение на перде, заболяване на окото, което може да доведе до пълно ослепяване.

Д-р Красимира Неделчеа

Десислава Цацева - магистър по Оптометрия

Десислава Цецева е магистър по Оптометрия от Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, практикуващ в гр. Гоце Делчев. Вече 5 години е тясно специализирана в корекцията на зрението на пациенти от всички възрасти и изписването на очила и/или контактни лещи.

Десислава Цацева

 

Д-р Красимира Неделчева и Десислава Цацева ще преглеждат в МЦ Артро, гр. Доспат на 29.06 (събота). Д-р Неделчева работи със здравната каса.

Всички пациенти, които имат желание, могат да запишат час за преглед при Д-р Неделчева и Десислава Цацева на тел: +359898873717.