Д-р Дмитрий Дмитренко се присъединява към МЦ Артро – Доспат

Д-р Дмитрий Дмитренко се присъединява към МЦ Артро – Доспат

Д-р Дмитрий Дмитренко е специалист уролог в София с 15 години опит. Има интереси в оперативното лечение при доброкачествена простатна хиперплазия, бъбречно-каменна болест, тумори на отделителната система. 

Образование и Специализации:

  • 2007 г. – Завършва Медицински университет – Плевен.
  • 2013 г. – Придобива специалност Урология, след специализация в УМБАЛ “Света Анна”, София.

Медицински опит:

След своето дипломиране д-р Дмитрий Дмитренко работи в МБАЛ “Софиямед” и МБАЛ “Доверие” София. От 2018 г е част от екипа на УМБАЛ “Царица Йоанна – ИСУЛ” София.

Преминал е редица курсове обучения в България и чужбина. През 2022 г преминава специализация по лазерна хирургия на простата в гр. Хамбург, Германия.

Д-р Дмитренко има над 10 публикации в България и чужбина Специалистът е асистент към Катедра по “Спешна медицина” на Медицински университет София. 

Член е на Български лекарски съюз и Българско урологично дружество. В момента работи по защита на дисертационен труд по тема “структури на уретрата” и има опит в пластичните операции при структури на мъжката уретра. 

Медицински интереси:

Д-р Дмитренко има интерес и опит в оперативно лечение при доброкачествена простатна хиперплазия, бъбречно-каменна болест, онкоурология (тумори на отделителната система).

Извършва реконструктивни операции в урологията, пластични операции при структури на мъжката уретра (с или без използване на заместителни тъкани от устната кухина), корпоропластика при болест на Пейрони. 

Клиниката е оборудвана с модерни системи и инструментариум за извършване на миниинвазивна и отворена хирургия (Лазерна система Revolix® HTL, Нискодозова брахитерапия, Лапароскопско оборудване).

Д-р Дмитрий Дмитренко ще преглежда в Медицински Център “Артро” в гр. Доспат на 20.01.2024г.

Всички пациенти, които имат желание, могат да запишат час за преглед на тел: +359898873717.