Д-р Конова и д-р Бочева се присъединяват към МЦ Артро – Доспат

Д-р Людмила Конова и д-р Анелия Бочева се присъединяват в Артро Доспат

Д-р Анелия Бочева - невролог

Д-р Анелия Бочева е специалист по нервни болести, завеждащ Неврологичното отделение към МБАЛ Люлин.

Образование:

  • 1998 г. – Завършва висше образование, магистърска степен във ВМИ-Плевен.

Д-р Анелия Бочева

Специализации:

  • 2007 г. – 2008 г. – Курс по ЕМГ за високоспециализирана дейност в МБАЛ Царица Йоанна, с придобита професионална квалификация по Елекромиография (ЕМГ) + практически курсове.
  • 2002 г. – 2007 г. – Следдипломна квалификация по Нервни болести в МУ – София, Александровска болница – Клиника по неврология, с призната специалност по неврология.

Медицински опит:

Д-р Анелия Бочева има 15-годишен стаж като специалист Невролог и богат опит с пациенти с различни неврологични заболявания.

Участвала като главен изследовател и подизследовател в много международни клинични проучвания в областта на епилепсията, болка, мозъчни инсулти, множествена склероза.

 

Професионалните интереси на д-р Бочева са в областта на периферната нервна система, мозъчно-съдовите заболявания и множествената склероза. Извършва ЕМГ-изследване на мускулите и нервите.

Д-р Людмила Конова - невролог

Д-р Людмила Конова, невролог в Болница Люлин, се присъединява към екипа на новооткрития Медицински център „Артро“ в гр. Доспат.

Д-р Конова се специализира в изучаването и лекуването на сериозни заболявания в областта на нервната система. Професионалните ѝ интереси са свързани с мозъчно-съдовите заболявания, периферната нервна система, денегеративните заболявания и множествената склероза.

Д-р Людмила Конова

Образование:

  • 2001 г. – д-р Людмила Конова завърша Медицински университет – Плевен.

Специализации:

  • 2014 г. – придобива лиценз Доплерова сонография.
  • 2010 г. – получава лиценз Отоневрология.
  • 2009 г. – придобива специалност Неврология.

Медицински опит:

Д-р Людмила Конова има над 12 годишен опит в областта на Неврологията. Тя практикува в МБАЛ Люлин, отделение по Неврология. 

Усилената ѝ работа е съсредоточена в областта на епилепсията, мозъчните инсулти, множествената склероза, фибромиалгията, болестта Алцехаймер и др. мозъчно-съдови заболявания.

Д-р Конова е специалист невролог, който извършва отоневрологични изследвания и доплерова сонография. Редовно взема участие в прочути медицински конференции на международно и национално ниво.

 

Д-р Людмила Конова и д-р Анелия Бочева ще преглеждат в Медицински център „Артро“, гр. Доспат на 04.01.2024 г.

Всички пациенти, които имат желание, могат да запишат час за преглед при д-р Конова и д-р Бочева на тел: +359898873717.